top of page

Pups geboren

Redelijk onverwachts bedacht Danae dat de pups er maar uit moesten!

Ik had haar nog even aan de lijn een kwartiertje mee genomen naar bos en bij thuiskomst uit de auto, was de auto nat en haar broek en staart ook.

Vliezen gebroken!

Binnen snel onze verloskundige Daphne gebeld, die gelukkig op tijd was. Zonder merkbare onrust en grote weeen zette Danae de vaart er in en om kwart over zeven was de eerste pup er, kwartier later gevolgd door de 2e en een half uurtje later de derde. Dus met 5 pups snel klaar, dachten we??

Nee hoor, ze ging er op haar gemak bij liggen, wennen aan haar kindjes, die we vast lieten drinken ze had de hele week al melk! En toen uitgebreid wachten, af en toe wilde ze buiten plassen, ik het gras op, gewapend met zaklantaren.

Maar niets.

Rond twaalf uur dacht ze, nu dan maar en kwam er net op zondag na 4 uur nog een pup.

Goed dat we een foto hadden laten maken, want ze ging weer slapen, maar er moest er nog eentje komen!. Later de klok vooruit gezet, veel rust af en toe plassen en tegen half 5 zomertijd kwamen we binnen en stond ze krom bij de deur, daar hing half er uit in vlies nog nummer 5.

De eerste was een reutje en daarna kwamen er vier teefjes, alles zag er gezond uit en wilde wel drinken!

Slapen zat er niet echt in, het was ochtend, maar we waren blij met de pups en tegen de middag ging de verloskundige ging naar huis!

Maar ze hadden het drinken goed door!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page