top of page

Bente

 

Bente is een dochter van Umberto, waar we graag pups van hadden gehad in combinatie met Romy,maar dat gebeurde niet. En toch nog een pupje erbij om later mee te fokken, dus kozen we voor een Deense pup, een mooie combinatie met Umberto.

 

 

Bente is een leuke, wat onstuimige hond, die het heerlijk vindt in de roedel, haar speciale kameraadje was Minke, vanwege het kleine leeftijdsverschil. Ze miste Minke dan ook vreselijk en inmiddels is Guusje haar speelkameraadje geworden

 

 

Ze is een echte leonberger, een enorme knuffel, die graag bij je op de bank ligt, deze genen kreeg ze van haar vader mee! 

We hebben Bente laten dekken, maar er werd maar één pupje geboren dat heel klein, was, dronk wel wat, maar stierf na een halve dag.

Daarna is Bente stiefmoeder geweest voor alle pups, die hier werden geboren, alles werd gepoetst!!

Vlak voor haar overlijden werd het nest met Yara geboren,  mama Tara wilde er de eerste uren niets van weten de pups werden onrustig, dus Bente mocht ze allemaal om de beurt netjes schoonpoetsen en plasjes opruimen.

Voor ze toen de pups drie weken waren in zou slapen, hebben we haar nog enige malen een pupje gegeven, waar ze zo van genoot!.

Ineens was haar hart op en hebben we moeten besluiten, dat ze niet meer verder hoefde, ze at niet meer en haar enige interesse was een pup voor haar, waarmee we haar hebben laten gaan :(

 

bottom of page