top of page
IMG_2134.jpg

Danaë

 

Guusje kreeg haar eerste nestje van elf pups, 6 reutjes en 5 teefjes.

Het was niet de bedoeling om weer een pupje te houden, er zou nog wel eens een nestje komen en drie honden was genoeg!

 

Maar de verleiding was te groot, ik was ook weg van de papa van het nest, een heerlijke rustige hond, er moest toch een makkelijk pupje bij zijn? En dan ga je anders kijken naar de teefjes. Daar heb ik niets mee, die is wel leuk, deze is mooi maar is het mijn smaak?

En dan ineens, uit het niets, het wordt het blauwe bandje, stiekem geboren, toen we dachten dat Guusje klaar was en ik even lag te slapen! Dus ik heb haar niet geboren zien worden, en daarna kwamen er nog twee broertjes.

Maar ze was een rustig hondje, grote knuffel, geen schreeuwertje op de voorgrond, dus ja, deze bleef!

 

Ze groeit prima op, nu drie generaties in huis, wat bijzonder en oma speelt graag met haar. Ze maakt van alles mee, met broertjes en zusjes spelen, naar school en zo groeit ze snel op. Ze is behoorlijk zelfstandig en uiteraard als een echte leonberger eigenwijs, maar ook een lieve knuffel!

Helaas is oma overleden, maar ze zijn nog ruim een jaar samen dikke kameraadjes geweest.

Inmiddels is ze al min of meer volwassen, alle keuringen heeft ze doorstaan en ze staat al officieel bij de fokteven vermeld!

We hebben besloten dat ook Danae haar nestje krijgt en nu is ze zwanger en gaat zij Guusje oma maken, zo mooi! En over enkele weken zal ze haar pups krijgen!

Ze kreeg 5 pups, helaas moesten we na twee weken een teefje laten inslapen, maar een ander teefje woont nu bij onze dochter Daphne!

Fotoalbum

bottom of page