top of page

Danae 5 weken zwanger

Vandaag is Danae 5 weken zwanger en haar buikje gaat nu echt groeien!

Je ziet dat ze wat anders wordt in gedrag vooral in het losloop gebied, ze is rustiger, speelt niet meer, gaat nog wel bij andere honden kijken, maar soms denkt ze, laat maar en dat is echt heel anders dan normaal.

Vandaag is ze op de weegschaal geweest en weegt nu 54 kg, dus echt gegroeid nu.

Klopt wel, want tot haar vreugde kreeg ze in het weekeind an 's avonds een handje brokjes en nu voor het slapen gaan een hele beker energiebrok en!!!een extra pak vlees, wat boft ze weer, ze weet het al precies, de deur van de bijkeuken dicht en dan krijgt ze haar brokken en de anderen dus niet!

Dat hebben ze snel door!.

Volgende week wat inkopen doen voor de pups, puppymelk, voor een evt flesje en gewone melk en wat ander pakken vlees, meer waar de kleintjes mee beginnen, vast in de vriezer, en zo gaan de weken snel.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page