top of page

ruim 4 weken

Nu al weer meer dan vier weken, het proeven van de pap was prima, maar sindsdien eten we als kool, pap met van alles erin,, maar een feest is al gelijk het vlees, we doen dat prima en eten zo anderhalf kilo weg.

Vandaag kwam er nog wat bij, gisteren even geproefd, beviel geweldig dus vandaag lekkere geweekte brokjes en met zn allen op een rij staan.

En dan was het vandaag ook nog eens droog en gingen ze voor het eerst naar buiten, geen enkel probleem. het zijn hele makkelijke hondjes, sommigen gingen al spelen, anderen gewoon liggen of wat rondkijken!

Het was maar kort om te beginnen, liggen is niet zo handig in deze tijd van het jaar, maar de bontjasjes groeien al aardig! er komt vreselijk veel visite, daarna zijn ze dan vaak wel moe,maar ze zijn heel erg sociaal, grote knuffels al, gewoon hele lieve, fijne hondjes!

We zijn al over de helft, voor je het weet vliegen ze uit, de nieuwe eigenaren kunnen dan ook niet wachten.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page