top of page

2 weken


De tijd vliegt en we hebben veel meegemaakt. Vreselijk veel belangstelling voor de pups en dus heel veel gezellige visite. De bekende mensen vond Guusje goed, de nieuwe mensen moesten wel wat afstand houden, ze moest ze rustig kunnen bekijken.

Vooral als er kindjes bij waren was ze heel alleert en wilde ze er graag naar toe!

Ze slaapt nu 's nachts uren naast de kist en ik dus ook langer, we krijgen ritme!.

Wel vorige week grote schrik. Enkele pups hadden wat diarree, nou heb ik dat vaker gehad in het nest, alleen vervelend en ze groeien iets minder hard, maar verder geen probleem.

Alleen het kleinste paarse mannetje liet het afweten, hij groeide niet, maar viel af en als je al de lichtste bent en er gaat dan 40 gram af in korte tijd? Extra bij mama gelegd, maar hij pakte de tepel niet meer, sliep tegen haar aan. Dus hup naar onze dierenarts, in grote fleecplaid tegen Daphne aan.

Prikje gehad om op te knappen en nog wat extra suiker in de buik, dat zou het moeten doen. Hele avond geen verandering, dus slapen deden we niet. Ik had in gedachte al mensen afgezegd en was afscheid aan het nemen, toen hij ineens op de achterpootjes stond en de tepel weer pakte. Tussendoor nog geprobeerd wat melk met een flesje, deed hij ook niet, later met een pipetje in de wangzak en dat heeft mogelijk geholpen. Hij dronk weer, dus steeds extra aangelegd op zn eigen plekje en ja hoor, de volgende dag weer aangekomen! En daarna....... als een tijger probeert hij nu waggelend als één van de eerste bij de tepel te zijn, laat zich niet verdringen door de grote dikzakken en kwam gisteren zelfs 110 gram aan! Dus dit vechtertje wil iedereen straks hebben, het is een schatje trouwens!

Vandaag gaan we ze voor het eerst ontwormen, altijd weer feest en officiele portretjes maken! De meeste oogjes zijn nu open of bijna, de oortjes ook en het geluid wat ze maken wordt aanmerkelijk harder!

Dus ze zijn hard op weg om echte leo's te gaan worden!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page