top of page

Guusje 5 weken zwanger


Inmiddels is Guusje 5 weken zwanger en echt wel anders :) Vreselijk kieskeurig met eten, maar ze wil wel veel, heeft ze vlees op dat ze erg lekker vindt, dan kijkt ze daarna wat er op ons bordje of in de keuken ligt!.

Is het vlees gemengd met wat anders, dan vist ze eruit wat ze wel lekker vindt!!

En krijgt ze een bak vlees en het is niet naar haar zin, dan laat ze het staan, ze weet dat ze dan wel wat anders krijgt, want de kindjes moeten groeien en dat gaat al behoorlijk!.

De brokken eet ze wel heel graag gelukkig, ze krijgt nu vier keer per dag, twee maal vlees en twee maal brokken, geen volledige maaltijden!

Verder bij de wandelingen in het bos, blijft ze wel erg bij je, ik wilde leuke foto's maken, maar ze draait maar om je heen.

En 's avonds op de bank bij het vrouwtje liggen is het fijnst!

We zijn bezig met diverse voorbereidingen, voer bestellen, onze vriezer vullen met makkelijke maaltijden voor onzelf, want koken zit er de eerste dagen niet in!

Volgende week de spullen te voorschijn halen,, kijken wat er nog moet worden gekocht en daarna bandjes vlechten, leuk!! kleden gaan wassen, ook steeds visite ontvangen, die komen kijken of ze een pupje willen van Guusje. Vreselijk gezellig allemaal.

Hierbij een plaatje, ze had niet echt zin om "leuk"te poseren!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page